Smartwatch Samsung Gear 2 Neo

Ceasurile inteligente incep sa fie din ce in ce mai dezvoltate si acapreaza o mare parte din piata. Iubitorii de tehnologie nu trebuie sa rateze un astfel de gadget avand in vedere performantele la care acestea au ajuns. 
Am sa va prezint un astfel de ceas inteligent oferit si produs de catre Samsung, este vorba despre Gear 2 Neo. Care este diferenta dintre Gear 2 si Gear 2 Neo? Ei bine.. trebuie sa aflati ca Gear 2 Neo nu are integrata si o camera.

Daca pana acum ati evitat sa va achizitionati un astfel de ceas deoarece va era frica de fragilitatea lui, ei bine, trebuie sa stiti ca acest ceas inteligent este rezistent la praf dar si la apa, putand fi folosit chiar si atunci cand ploua sau la plaja pri nisip, acesta are certificat IP67. 
Haideti sa aflam si cateva din functile pe care acest cea inteligent stie sa le faca. Pe langa functia simpla de ceas, acesta afiseaza notificarile direct pe displayul Super AMOLED, se poate raspunde sau bloca apeluri direct de pe ecranul ceasului, mai interesant este ca puteti vorbi direct la ceas, acesta avand un difuzor si un microfon integrate, calitatea convorbirilor este destul de buna, fara inreruperi. Se pot citi mesajele si notificarile direct pe ceas.
Gear 2 Neo poate fi folosit si ca bratara de fitnes, avand un senzor pentru ritmul cardiac si un pedometru cu ajutorul caruia puteti sa va urmariti activitatile zilnice. Pedometrul inregistreaza distanta pe care o parcurgeti pe timpul zilei. 
Memoria interna este de 4GB si poate stoca sute de melodii care apoi pot fi redate deoarecepoate actiona ca un music player cu ajutorul unor casti Bluetooth.
Cureaua este din silicon si spre fericire aceasta poate fi schimbata oricand putand sa va alegeti mai multe culori pentru a asorta ceasul in fiecare zi cu tinuta dvs.
Marele dezavantaj al acestui ceas este ca se poate conecta doar cu dispozitivele Samsung, dar, conditia este ca dispozitivul sa aibe Bluetooth 4.0.
Smartwatch Samsung Gear 2 Neo este un gadget care nu trebuie sa lipseasca unui fan Samsung sau oricui doreste sa fie la punct cu ultima tehnologie. Utilitatea acestuia este foarte mare mai ales soferilor, care pot raspunde la telefon direct de pe ceas, sau, pot vedea cine ii suna si sa aleaga daca raspund sau nu. Se incarca foarte usor cu ajutorul unui cablu USB.

Lasă un comentariu